Casa Angelina

Casa Angelina pruža moderan smeštaj sa uglađenim belim dekorom, smelim umetničkim delima i delikatnom kuhinjom, smešten na liticama obale Amalfi.

8611_casa-angelina-1_orig-1.jpg Lokacija

Casa Angelina se nalazi u mestu Praiano, malom gradu koji se nalazi na obali Amalfi u Kampaniji. Njegova lokacija je idealna ako želite opuštajući odmor na užurbanoj obali Amalfija, a da ipak usred svih atrakcija. Pozitano je odmah iza ugla na manje od 10 minuta, dok se do Amalfija može stići za 20 minuta, a magično selo Ravello gde možete prisustvovati spektakularnim koncertima je udaljeno samo 35 minuta.

8629_casa-angelina-24_orig-3.jpg Smeštaj

Sobe i suite-ovi u Casa Angelina su izuzetno savremeni, sa neverovatnim pogledom na zaliv Salerno i samu obalu Amalfija. Utonite u luksuz sa udobnim krevetima obavijenim mekim belim pamučnim čaršavima Bellora, prostranim kupatilima sa toaletnim priborom L’Occitane i tehnologiji koja uključuje televizore sa ravnim ekranom Bang & Olufsen i besplatan Wi-Fi, pa čak i – u nekim sobama – iPod priključci, notebook računari i Nespresso aparati za kafu. Beli enterijeri ispresecani su umetničkim delima. Bronzane skulpture, ulja na platnu i komadi od muranskog stakla savremenih umetnika Sosabravo-a, Tim Cotterill-a, Gina Nahle i Sergio Bustamente-a krase prostor Casa Angeline.

8639_casa-angelina-36_orig-1.jpg Usluga

Restoran Un Piano nel Cielo se nalazi na poslednjem spratu, sa neverovatnijim pogledom na obalu Amalfi, a inventivna mediteranska jela priprema kuvar Vincenzo Vanacore. Vinski podrum – sa više od 3.000 boca – nadgleda strastveni enofil i somelijer Rosario Landi. Iz wellness centra se pruža predivan pogled na more, a elegantna teretana sa je idealno mesto za vežbanje. Odmorite se u sauni ili rezervišite opuštajuću ili sportsku masažu, sa luksuznim marokanskim Nectarome proizvodima.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika