Grand Hotel Ambasciatori 5*

Grand Hotel Ambasciatori je prestižni hotel sa pet zvezdica okrenut prema zadivljujućem zalivu Sorento, smešten među Sredozemnim morem, zelenilom i čuvenom planinom Vezuv.

Grand Hotel Ambasciatori 12 Lokacija

Zahvaljujući svom očaravajućem položaju i blagoj klimi, Sorento je omiljeno letovalište još od rimskih vremena i elitno turističko područje iz 18. veka. Do grada je lako doći automobilom, vozom ili avionom. Aerodrom Napulj je udaljen samo 46 km od Sorenta, koji takođe ima malu luku, Marina Piccola, sa redovnim linijama hidroglisera za Iskiju, Kapri, Pročidu i Napulj.

Grand Hotel Ambasciatori 7 Smeštaj

Sobe i suite-ovi u Grand Ambasciatori hotelu uživaju u izvanrednom pogledu na Napuljski zaliv i Vezuv, ili na raskošan privatni park. Sve sobe su opremljene besplatnim bežičnim internetom velike brzine i čajnikom sa besplatnim čajem i kafom. Od klasičnih i superior i deluxe soba, do suite-ova, svaki smeštaj je poseban i elegantno dizajniran.

Grand Hotel Ambasciatori 9 Usluga

Bilo da uživate u aperitivu, laganom ručku ili romantičnoj večeri, možete se opustiti na panoramskim terasama sa prekrasnim pogledom na Napuljski zaliv, ostrva Iskija i Pročida, Vezuv i obalu. Delikatni i jedinstveni lokalni ukusi, kao i internacionalna jela su besprekorno pripremljeni od strane kvalifikovanih kuvara kako bi poboljšali kvalitet i svežinu proizvoda. Grand Hotel Ambasciatori karakteriše topla i prijateljska atmosfera, pedantna preciznost u pogledu detalja i luksuz koji je pravo pamćenje za sve one goste koji traže ekskluzivan tretman kako za odmor tako i za poslovni boravak.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

Specijalna ponuda

Za period boravka između 07.10. i 31.10.2023 specijalna povoljnost 6=7 (za uplaćenih šest noćenja dobijate sedmu noć gratis) i 12=14 (za uplaćenih 12 noćenja dobijate još dve noći gratis).

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika