Grand Hotel Excelsior Vittoria 5*

Luksuzni hotel sa 5 zvezdica Grand Hotel Excelsior Vittoria je deo grupacije Leading Hotels of the World sa velikim šarmom i dugom istorijom, smešten na pogodnoj lokaciji na obali Amalfija. Hotel nudi svojim gostima luksuznu uslugu sa najvećim komforom, smeštaj sa pogledom na more, restorane sa Michelin zvezdicama, Boutique Spa i teretanu.

Grand Hotel Excelsior Vittoria 14 Lokacija

Smešten na prelepoj lokaciji sa pogledom na Napuljski zaliv, u samom srcu Sorenta i okružen parkom od dva hektara, Grand Hotel Excelsior Vittoria je najprestižniji dragulj Napuljske rivijere. Hotel je udaljen samo 25 minuta od Kaprija i 30 minuta od Pozitana, obale Amalfija i Pompeje i ima pogled na planinu Vezuv. Međunarodni aerodrom u Napulju je udaljen oko 52 km od hotela.

Grand Hotel Excelsior Vittoria 11 Smeštaj

Sa bogatom istorijom i pružanje personalizovane usluge od 1834. godine, Grand Hotel Excelsior Vittoria je zaista ikona Sorenta. Zahvaljujući nedavnom renoviranju soba, hotel se stalno razvija i unapređuje svoju uslugu, uvodeći moderne pogodnosti. 81 elegantno uređena soba i suite-ovi dočaravaju ugodan, rezidencijalni ambijent, a istovremeno nude sve pogodnosti današnjice.

Grand Hotel Excelsior Vittoria 12 Usluga

Šef kuhinje Antonino Montefusco, zajedno sa svojim timom, radi sa sastojcima izuzetnog kvaliteta. Koristi svoje veliko znanje i uzbudljivu mešavinu sastojaka da isporuči specijalitete koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Smešten u preuređenom stakleniku iz 19. veka pored hotelskog bazena, ekskluzivni Boutique Spa La Serra se nalazi usred stabala maslina i narandže i dizajniran je u skladu sa principima Feng Šuija. Spa ima i privatni apartman za parove sa sopstvenom đakuzi kadom, garderoberom i velikom privatnom baštom za opuštanje. Ekskluzivna Valmont linija kozmetičkih proizvoda koristi se za sve tretmane lica i tela i dostupna je za kupovinu u spa centru.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika