Hotel Mediterraneo Sorrento 5*

Hotel Mediterraneo Sorrento obećava luksuzni odmor uz ljubazno gostoprimstvo i uslugu, potpuno renovirane sobe i suite-ove, novouređeni spa centar, veliki otvoreni bazen, aromatičnu mediteransku baštu, fantastični restoran i prijatni bar na krovu, sa spektakularnim pogledom na Napuljski zaliv.

Hotel Mediterraneo Sorrento 1 Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Sant Agnello i udaljen je oko 200 metara od mora. Istorijska zgrada se nalazi visoko iznad mora na poluostrvu Sorento i nudi fantastičan pogled na Napuljski zaliv i Vezuv. Otkrijte čari obale Amalfi i arheološka nalazišta Pompeja i Herkulaneum, udaljena samo 20 do 30 km. Aerodrom Napulj je udaljen oko 45 km, a centar grada oko 1.5 km.

Hotel Mediterraneo Sorrento 6 Smeštaj

Sobe hotela Mediterraneo su divno stilski uređene sa tonovima bele i plave koji oponašaju lepotu mora. Sobe sa pogledom na more su jedna od najboljih karakteristika hotela: zamislite pogled na Napuljski zaliv koji oduzima dah, uokviren predivnim obalama ostrva Procida i Ischia. Sobe su dostupne u različitim kategorijama smeštaja: Classic, Relaxing, Family, Romantic, Deluxe, Junior Suite i Sunset Junior Suite. Svaka soba ima svoju ličnost, dizajniranu da vam pruži jedinstveno i elegantno iskustvo.

mediteraneo Usluga

Potpuno novi spa centar je smešten u podrumu hotela Mediterraneo Sorrento, gde možete uživati u wellness tretmanima ili rezervisati jedan od Signature rituala. Vesuvio je restoran sa pogledom na more i neverovatnu panoramu Napuljskog zaliva, ostrva i naravno vulkana Vezuv. Smešten na višem spratu Hotela Mediterraneo Sorrento, idealno je mesto za uživanje u a la carte večerama u nezaboravnom romantičnom scenariju. Novi Vista Sky bar se nalazi na krovu hotela, sa terasom koja pruža savršeni pogled.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

Travel House savet

Mediterraneocharter je ekskluzivna usluga iznajmljivanja jahti u hotelu Mediterraneo i najbolji način da uživate u prelepom moru Sorenta. Na jahti od 14 metara, Valeri, skiper će vas voditi u obilazak najlepših mesta i imaćete priliku da provedete divan i opuštajući dan.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika