Hotel Parco dei Principi di Sorrento 5*

Pet zvezdica i privilegovan položaj na visokom i drevnom bedemu, Parco dei Principi je vanvremensko svedočanstvo o kreativnosti Gio Ponti-ja, jednog od najslavnijih majstora dizajna i arhitekture 20. veka.

Parco Dei Principi Sorrento 1 Lokacija

Parco dei Principi je okružen baštama od 27.000 kvadratnih metara sa pogledom na more. Hotel se nalazi nekoliko kilometara od centra i luke Marina Piccola, na ulazi u Sorento. Centar Sorenta je udaljen oko 1,5 km, a aerodrom u Napulju oko 50 km.

Parco Dei Principi Sorrento 9 Smeštaj

Mirna atmosfera, minimalistički stil i prostranost karakterišu 96 soba sa originalnim nameštajem koji je dizajnirao Gio Ponti posebno za hotel Parco dei Principi: čuveno uzglavlje kreveta, toaletni sto „Vanity” sa ogledalom i veliki ugradni ormari. Sobe karakterišu nijanse svetlo plave i bele boje, odražavajući boje mora i neba u Sorentu.

Swimming Deck At Parco Dei Principi Sorrento Italy Usluga

U restoranu Gio Ponti dan počinje sjajnim doručkom. Na pristaništu je tokom letnjih meseci restoran Poggio Siracusa u kome možete probati ukuse mora uz šum talasa. Između horizonta, hrastova i retkih esencija drveća ogromnog botaničkog parka, nalazi se bazen sa morskom vodom koji je Ponti zamislio kao „mesto za šumske nimfe“. Da bi povratili harmoniju tela i duha, gostima je na raspolaganju i Fitness & Beauty centar hotela. U očaravajućem pejzažu, Parco dei Principi je privilegovana lokacija kako za prijatne šetnje među tradicionalnim zanatskim radnjama i luksuznim trgovačkim ulicama u centru Sorenta, tako i za izlete do obližnje obale Amalfija, ostrva Kapri i arheoloških nalazišta Pompeja i Herkulanum.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

Specijalna ponuda

Za period boravka između 15.10. i 31.10.2023 specijalna povoljnost 6=7 (za uplaćenih šest noćenja dobijate sedmu noć gratis.)

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika