Monastero Santa Rosa Hotel & Spa

Ovaj jedinstveni hotel smešten je na ivici litice iznad tirkiznih voda Mediterana, u ribarskom mestu Conca dei Marini. Nekadašnji manastir iz 17. veka pretvoren je u moderan, elegantan hotel, čuvajući svu originalnu arhitekturu. Terase, mirisne bašte, romantične sobe, pogled koji oduzima dah, čine ga savršenim mestom za one koji traže mir i spokoj.

14551_monasterosantarosamala3_orig-1.jpg Lokacija

Neposredno izvan mirnog mesta Conca dei Marini, Monastero Santa Rosa je nadomak grada Amalfi i Pozitana. Hotel je izgrađen na padini, prižajuči neverovatan pogled na zaliv Salerno.

14554_msrmiller201218_orig-3.jpg Smeštaj

20 luksuznih soba i suite-ova, nazvanih po bilju koje raste u manastirskom vrtu. Svaka soba je jedinstvena, drugačijeg stila i dekora, posvećena stvaranju ambijenta mira i opuštanja.

14552_monasterosantarosamala5_orig-1.jpg Usluga

U glavnom restoranu hotela možete probati mediteranska jela pripremljena od organskih sastojaka ubranih iz sopstvene bašte hotela i okolnog regiona Campania. Monastero Santa Rosa se može pohvaliti jednim od najvećih spa centara na obali Amalfi. Opustite se u parnom kupatilu, sauni, bazenu za masažu, spa tušu, kupkama za stopala, tiepidarijumu i ledenoj fontani.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika