Hotel Eden

Sada deo Dorchester Collection-a, hotel Eden ima glamuroznu istoriju. Bio je to miljenik čuvenog reditelja Federika Felinija, koji je imao svoj sto u restoranu na krovu sa pogledom na grad. I za mnoge moderne putnike, Eden je sinonim za rimski sjaj, a veličanstvenost s početka veka ogleda se u njegovim sobama i suite-ovima.

7324_eden-2_orig-1.jpg Lokacija

Savršeno pozicioniran sa očaravajućim panoramskim pogledom na Rim, hotel Eden je pun klasičnog italijanskog stila. Smešten u srcu Starog grada Rima, hotel Eden je samo nekoliko minuta hoda od legendarnih Španskih stepenica i slikovite Vile Borgeze.
Ova elegantna gradska oaza datira iz 1889. godine i tokom svoje slavne istorije ugostila je kraljevske porodice, dostojanstvenike i brojne poznate ličnosti. Poznat po svom izvrsnom restoranu na krovu, gosti uživaju u spektakularnom pogledu na veličanstvenu kupolu Svetog Petra i na Večni grad. Od železničke stanice Termini će vam biti potrebno 10 minuta vožnje automobilom, od aerodroma Fiumicino 45 minuta i 30 minuta vožnje automobilom od aerodroma Ciampino.

17426_60336-78283068-hotel-edennew-double-superior-high-res_orig-3.jpg Smeštaj

Luksuzni smeštaj: individualne, elegantne i prefinjene, sobe nude vrhunski komfor i luksuz u Rimu. Sve sobe su dobro opremljene i uređene u klasičnom i elegantnom stilu sa bogatim italijanskim tkaninama i pažljivo odabranim nameštajem i izuzetnim italijanskim mermernim kupatilima sa luksuznim toaletnim priborom. Poreklo hotela sa početka veka vidljivo je u prigušenim bojama, diskretnim šarama, bogatim tkaninama i klasičnim slikama i printovima. Pored toga, Hotel Eden ima izbor elegantnih Signature suite-ova, uključujući Villa Medici Suite, opremljen raskošnim tkaninama i umirujućim tonovima boja. Penthouse Suite na šestom spratu ima velike prozore koji se protežu duž apartmana i pružaju veličanstven pogled. Ovaj suite u savremenom stilu sadrži dnevnu sobu sa trpezarijskim stolom, radnu sobu, glavnu spavaću sobu sa sopstvenim kupatilom i drugo kupatilo sa đakuzi kadom.

17434_60336-87606995-il-giardino-burrata-artichoke-olive-oil_orig-1.jpg Usluga

Za pravi ukus nečeg posebnog, obavezna je poseta panoramskom restoranu La Terrazza dell’Eden sa Michelin zvezdom. Doživite očaravajuće poglede na Večni grad dok večerate uz inovativnu mediteransku kuhinju kuvara Fabio Ciervo-a. Il Giardino dell’Eden je savršeno mesto za uživanje u koktelu uz jedan od najlepših pogleda na svetu. Za razliku od La Terrazza dell’Eden, ovo je neformalnija opcija i ima dodatnu prednost što je delimično na otvorenom sa namenskim prostorom za pušače. Bar La Terrazza, sa noćnom zabavom je popularno mesto za piće pre večere, a takođe ima i izbor lakih obroka. La Caveau je izvanredan vinski podrum koji se nalazi na poslednjem spratu hotela i nudi pažljivo osmišljen izbor najboljih italijanskih vina. Il Salotto je udoban salon u predvorju sa raznovrsnim i ukusnim kolačima.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika