Fendi Private Suites 5*

Sada ne samo da možete da kupujete u Fendijevom vodećem butiku u Rimu, već i da odsednete tamo. Treći sprat zadivljujuće Palazzo Fendi zgrade iz 17. veka je pretvoren u prvi Fendi hotel na svetu.

Fendi Private Suites 2 Lokacija

Fendi Private Suites se nalaze na idealnoj lokaciji u samom srcu Rima – na nekoliko koraka od Španskih stepenica i Fontane di Trevi, i na pešačkoj udaljenosti od trga Piazza Navona, Panteona i Vatikana. Aerodrom Fiumicino je udaljen oko 30 kilometara.

Fendi Private Suites 9 Smeštaj

Fendijeva filozofija kombinuje inovaciju i tradiciju, zanatstvo i luksuz, baš kao i sedam privatnih Fendi suite-ova koji odražavaju tu italijansku sposobnost da spoje najbolje od različitih epoha i stilova — dok obezbeđuju najviše standarde luksuza. Njihov dizajn je vođen klasičnom Fendi estetikom snažnih kontrasta, istorije i mašte, zanatstva i umetnosti. Rezultat je elegantan spoj starog i novog, od rasporeda suite-ova do svakog detalja dekoracije.

Fendi Private Suites 10 Usluga

Fendi butik se prostire na dva sprata, omogućavajući vam da istražite najnoviju kolekciju, ili saznate više o stogodišnjoj Fendi istoriji. Posetite poslednja dva sprata Fendi Palazzo za nezaboravan obrok u Zuma restoranu sa autentičnim i jedinstvenim japanskim menijem. Fendi Private Suites je odlična polazna tačka za istraživanje grada, s obzirom na to da se nalazi u samom srcu Rima, na nekoliko koraka od Španskih stepenica i fontane Trevi.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika