Villa Agrippina Gran Melia

Uživajte u prometnom centru Rima i istovremeno se odmarajte u pravom raju mira uronjenog u zelenu površinu; Sjajna građevina Gran Melia Villa Agripina leži na obali Tevere, okružena zelenilom sa više od 7500 kvadratnih metara.

8574_villa-agripina-18_orig-3.jpg Lokacija

Okružena legendama starog Rima, Vila Gran Melia Rim Agripina nalazi se na mestu nekadašnje rezidencije carice i majke cara Nerona, na samo pet minuta od Trga Svetog Petra i bazilike. Hotel se može pohvaliti zaista izuzetnom lokacijom na obali reke Tibar, u istorijskom i kulturnom srcu Večnog grada, na samo 15 minuta od trga Piazza Navona i Campo dei Fiori.

8572_villa-agripina-16_orig-1.jpg Smeštaj

Bogata istorija hotela se neprimetno stapa sa elegantnim enterijerom koji majstorski balansira tradicionalni luksuz sa sofisticiranim avangardnim stilom. Klasični ukrasi i moderni elementi su spojeni, stvarajući najprefinjeniji enterijer. Stil je klasičan, a pogledi jedinstveni: Vatikan, Castel Sant’Angelo i privatne bašte. Uživaćete u sjajnom kupatilu potpuno opremljenom sa svim komforom i hidromasažnom kadom, a u Superior sobama možete pronaći iPad station, besplatan Wi-Fi internet, Nespresso, luksuzne toaletne proizvode marke Clarins, privatne terase i bašte.

8565_villa-agripina-8_orig-1.jpg Usluga

Viva Voce by Alfonso Iaccarino, sofisticirani gurmanski restoran je posveta mediteranskoj kulturi i karakteru. Ekskluzivno mesto gde možete probati najbolja vina i vrhunske koktele. Liquid Garden Bar & Restaurant je prostor pored bazena okružen aromatičnim drvećem narandže koje stvara jedinstvenu atmosferu za uživanje u aperitivu, užini, koktelu ili laganom ručku. YHI Wellness je spa od 350 kvadratnih metara, sa prirodnom dnevnom svetlošću, đakuzijem sa grejanjem na otvorenom, sobama za 4 tretmana, saunom, turskim kupatilom, emocionalnim tuševima sa aromom i hromo-terapijom i zatvorenim prostorom za opuštanje.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

Travel House savet

Ukoliko rezervišete višu kategoriju smeštaja, imate pravo na uslugu Red Level po kojoj su poznati hoteli Gran Melia, koja vam omogućava pristup privatnim delovima hotela i niz ekskluzivnih usluga.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika