Hassler Roma

Hassler Roma je legendarni rimski luksuzni hotel sa pet zvezdica na vrhu Španskih stepenica, izbor za nezaboravno iskustvo u Večnom gradu.

2355_hr7_orig-3.jpg Lokacija

Hotel Hassler se nalazi u srcu Rima. Hotel gleda na Španske stepenice i nalazi se u blizini Koloseuma, Fontane di Trevi, Piazza di Spagna i Vatikana.

3804_hassler-rome-room_orig-1.jpg Smeštaj

95 individualno uređenih soba i suite-ova nude pogled na vrt ili grad, kao i mnoge druge pogodnosti uključujući brzu internet vezu, Wi-Fi pristup i još mnogo toga. Elegantan, savremeni dekor se neprimetno uklapa sa najsavremenijom muzikom i sistemom osvetljenja. Dve panoramske terase od travertinskog mermera definišu prostrani suite, a tu su i klavir i potpuno opremljeni bar pored trpezarije, kuhinja sa posebno dizajniranim posuđem od finog porcelana i, naravno, prekrasni pogled na istorijski centar.

3803_hassler-rome-rest_orig-3.jpg Usluga

Amorvero SPA nudi ekskluzivne tretmane lepote i masaže, gde se o svakom gostu brine tim visoko obučenih profesionalaca. Uživajte u finoj trpezi u Hassler Roma, jednom od najboljih restorana u centru Rima. Doživite reinterpretaciju italijanske gastronomije glavnog kuvara Francesco Apreda-e u restoranu sa Michelin zvezdicom, Imago.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika