Hotel de Russie

Hotel de Russie je luksuzni hotel sa pet zvezdica koji se nalazi u srcu prelepog Rima, između Španskih stepenica i trga Piazza del Popolo. Hotel de Russie pruža zadivljujuću karakteristiku - prostrane, terasaste bašte, "Tajni vrt", tako nazvan jer je skriven iza zgrade koja gleda na Via del Babuino koja pruža mirnu oazu usred vreve centralnog Rima, gde možete večerati na otvorenom u restoranu „Le Jardin de Russie” ili uživati u mirnoj šetnji.

6164_hotelderussieromepopolosuiteterrace4526_orig Lokacija

Smešten između Španskih stepenica i trga Piazza del Popolo, Hotel de Russie mnogi smatraju jednim od najvećih bogatstava Rima- mirnim utočištem usred živopisnog grada. Vatikan, uključujući crkvu Svetog Petra i Sikstinsku kapelu, nalazi se na samo deset minuta hoda od hotela. Među ostalim poznatim rimskim atrakcijama koje su na samo nekoliko minuta udaljene je Panteon na Via del Seminario, Santa Maria Sopra Minerva, gotička crkva iz 13. veka u Centro Storico je takođe u blizini i u njoj se nalaze grobnice bogatih Rimljana i neprocenjive vrednosti i freske. Španske stepenice, Pizza di Spagna i ekskluzivne prodavnice u Via Condotti takođe su na pešačkoj udaljenosti od Hotela de Russie.

6161_hotelderussieromenijinskysuitelivingroom2020_orig (1) Smeštaj

Pišući svojoj majci iz Hotela de Russie, pesnik Žan Kokto je primetio da može da bere pomorandže sa svog balkona, opisujući hotel kao „raj na zemlji“. Ostale su terasaste bašte iz 18. veka, ali savremeni šik dizajn je dodao moderne pogodnost. Sa 122 spavaće sobe uključujući 33 suite-a, i Nijinsky Suite sa veličanstvenom privatnom terasom, hotel nudi luksuzni smeštaj i prelepe terase sa prekrasnim pogledom na grad: savršeno mesto za privatni doručak, ručak ili večeru tokom toplijih meseci u Rimu. Dizajnirani u klasičnom savremenom stilu, suite-ovi su opremljeni najnovijom savremenom tehnologijom.

6166_hotelderussieromeredmulletsaladwithsquidandtomatoes4054_orig Usluga

Wellness zona De Russie nudi niz luksuznih tretmana od strane visoko kvalifikovanog tima terapeuta, za fizičku, emocionalnu i energetsku ravnotežu vašeg tela. Nakon tretmana, opustite se pored bazena uz bezalkoholni koktel napravljen od najsvežijih prirodnih sastojaka ili uživajte u toplom čaju. Restoran Hotela de Russie, Le Jardin de Russie, je pod pokroviteljstvom gostiju hotela i sve više zahtevne rimske klijentele koja prepoznaje dostignute visoke standarde kuhinje. Proslavljeni kuvar Fulvio Pierangelini je mađioničar u kuhinji, koji priprema inventivna jela zadržavajući integritet italijanske kuhinje.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika