Portrait Roma

Smešten na najboljoj lokaciji u Rimu, na Via Condotti-ju, na korak od Španskih stepenica, Portrait Roma odražava glamur života Salvatorea Feragama u svakom od svojih elegantnih i prostranih suite-ova.

8089_penthouse-suite-terrace-portrait-suites_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u srcu Via Condotti, nadomak Španskih stepenica, Portrait Roma ima lokaciju kakvu možete samo poželeti kada boravite u Rimu. Nalazi se odmah iznad poznate prodavnice Salvatore Ferragamo koja dopunjuje filozofiju dizajnera italijanskog stila. Rimski aerodrom Fiumicino udaljen je otprilike 20 minuta.

8079_living-room-portrait-suites-roma_orig-1.jpg Smeštaj

Postoji 14 vrhunskih suite-ova, dizajniranih da budu oaza mira, nudeći prefinjenost i svu najnoviju tehnologiju, uključujući besplatan Wi-Fi. Od raskošnih spavaćih soba do carskih kupatila, od luksuznih salona do prekrasnih terasa sa pogledom na ceo Rim, svaki prostor odaje počast lepoti 50-ih i genijalnosti osnivača „Made in Italy“ – Salvatorea Feragama.

8082_portrait-suite-terrace-rome-ret_orig-1.jpg Usluga

Na spektakularnoj terasi, u sjajnom Honor baru možete uživati u bilo koje doba dana. Drveni nameštaj sa jastučićima, lampioni koji se nižu se na krovnoj terasi, koja se takođe može pohvaliti otvorenom vatrom za zagrevanje zimskih kockica. Sedite na ivici terase sa čašom šampanjca i gledajte na horizont Večnog grada dok sunce zalazi.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika