Villanocetta

Villanocetta se nalazi u jednom od najelegantnijih i najmirnijih oblasti Rima, poznatom i kao "Valle dei Casali" (Dolina vila). Ova luksuzna vila čini moderan, prostran i luksuzan kompleks.

6050_browseourimagelibraryvillanocettagarden6-2_orig-1.jpg Lokacija

Ova luksuzna vila se nalazi na jedinstvenoj poziciji u najzelenijoj oblasti grada: predivnom parku Villa Doria Pamphili, samo 2 km udaljenom od Vatikana i oblasti Trastevere. U Villanocetta-i imate na raspolaganju besplatan transfer i možete organizovati posete svim glavnim atrakcijama. Banke, apoteke, supermarketi, prodavnice vina i prehrambenih proizvoda, barovi i još mnogo toga se nalaze u blizini, u istorijskoj oblasti Monte Verde.

6052_browseourimagelibraryvillanocettaliving7_orig-1.jpg Smeštaj

Velika, elegantno nameštena dnevna soba, sa velikim kaminom. Trpezarija sa velikim stolom za 12 gostiju je svetla i prijatna. U prizemlju se nalazi široka, potpuno opremljena kuhinja, kupatilo i kancelarija. Kuhinja izlazi na terasu sa trpezarijom i roštiljem. Villanocetta ima 6 elegantnih spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom. Svaka soba je opremljena elegantnim i glamuroznim nameštajem.

6054_browseourimagelibraryvillanocettagarden16_orig-1.jpg Usluga

Vaš lični konsijerž nudi izbor izvanrednih, ekskluzivnih i odabranih privatnih tura. Cilj je da se omogući gostima da otkriju Večni grad i njegovu okolinu iz zaista jedinstvene perspektive, uživajući u atmosferi ovih magičnih mesta.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika