St. Regis Rome

Veličanstvena palata iz 1894. godine, sa svojom kolekcijom likovne umetnosti i antikviteta, ručno rađenim ukrasima na stepeništu, istorijskim liftom, svetlucavim Murano lusterima i veličanstvenom balskom salom Ritz.

st regis rome 4 Lokacija

St. Regis Rome se nalazi u srcu grada, na pešačkoj udaljenosti od čuvene Via Veneto, Španskih stepenica i Via Condotti poznatih šoping zona. Blizina Koloseuma, rimskih ruševina, fontane di Trevi i trga Navona. Hotel je prvobitno otvorio Cesar Ritz 1894. godine. Bilo da ste u gradu zbog posla ili iz zadovoljstva, u Rimu se lepo uživa i iz udobnosti hotela St. Regis. Sa mnoštvom znamenitosti u blizini kao što su bazilika Svetog Petra i Vatikan, sama okolina je spektakularan prizor. Impozantna fasada i zapanjujući enterijer hotela St. Regis u Rimu su upravo ono što pronicljivi gosti očekuju od italijanskog luksuznog hotela.

st regis rome 5 Smeštaj

Unutrašnjost hotela je kombinacija stilova, uključujući Empire, Regency i Louis XV. Svaka soba je nazvana po istorijskoj znamenitosti Rima i ima mural koji predstavlja tu znamenitost. Sve sobe imaju lustere od murano stakla. Izvanredna kolekcija suite-ova je osmišljena i dizajnirana da zadovolji želje putnika: eklektični i starinski detalji, moderan italijanski dizajn i bezvremenska elegancija karakterišu Designer Suite, Bottega Veneta Suite, Couture Suite ili prostrani Royal Suite.

st regis rome 6 Usluga

St. Regis Rome je jedini hotel u Rimu koji nudi besplatnu 24-časovnu uslugu batlera u svim suite-ovima. Najnoviji dodatak, Couture Suite, je jedinstveno iskustvo koje nudi privatno bekstvo u glamuroznu dušu italijanskog dizajna. Kami Spa nudi izvanredne orijentalne tretmane. U restoranu Vivendo…il mediterraneo možete uživati u izboru tradicionalnih jela i mediteranskih ukusa gde sofisticirana atmosfera i kreacije glavnog kuvara Francesco Donatelli-ja čekaju. Nema drugog mesta kao što je Le Grand Bar da uživate u majstorski napravljenoj Bloody Mary ili se prepustite ritualu popodnevnog čaja.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika