Six Senses Rome

Osećajte se kao kod kuće u autentičnom, šarmantnom i luksuznom ambijentu. Six Senses Rome odaje počast istoriji Rima, dok ga reinterpretira u savremeno i impresivno mesto za boravak, počevši od održive restauracije sopstvene Palate i crkve San Marcello al Corso u susedstvu.

Ss Rome 8 Lokacija

Six Senses Rome se nalazi na najpoželjnijoj lokaciji na Piazza di San Marcello, Via del Corso, na nekoliko koraka od svih glavnih istorijskih znamenitosti uključujući Fontanu di Trevi i Panteon i na pešačkoj udaljenosti od istaknutih luksuznih ulica Via Condotti, Frattina i Borgognona. Aerodrom Fiumicino Leonardo Da Vinci udaljen je 45 minuta vožnje.

Ss Rome 4 Smeštaj

U 96 soba i suite-ova, upotreba tradicionalnog Cocciopesto maltera i kamena Travertine, šare i elementi dizajna kombinuju se sa visećim biljkama i prirodnim svetlom, fokusirajući se na dobrobit i osećaj opuštenosti i održivosti. Smeštaj uključuje dvokrevetne sobe, junior suite-ove i suite-ove sa jednom i dve spavaće sobe.

My Project (6) Usluga

Restoran-kafe-bar BIVIUM u prizemlju hotela je užurban prostor za druženje sa otvorenom kuhinjom i namenskim delovima za delikatese. Terasa na krovu NOTOS ima tajnu rimsku baštu u kojoj možete uživati u časovima Ashtanga joge, ili ukusnim zalogajima i kreativnim napicima, okruženi panoramskim i dramatičnim gradskim pejzažom. Spa centar nudi moderan pogled na drevnu umetnost rimskog kupanja, uvodeći najnoviju tehnologiju za oporavak i restauraciju u srcu ovog živahnog i užurbanog grada.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika