Rosa Alpina, Aman partner Hotel

Ovaj zapanjujući hotel u porodičnom vlasništvu je proslava čiste italijanske sofisticiranosti i elegancije. Smeštena u srcu San Kasijana, na pešačkoj udaljenosti od glavne žičare koja pruža direktan pristup čuvenoj stazi Sella Ronda, Rosa Alpina je redak dragulj smešten u podnožju visokih Dolomita.

6510_ar-4_orig-1.jpg Lokacija

San Cassiano se nalazi u srcu Dolomita i jedno je od najlepših zimskih rizorta i besprekorno očuvan prirodni raj, klasifikovan kao svetska baština UNESCO-a. Hotel Alpina Rosa se nalazi u srcu ovog mesta na 1.537 metara nadmorske visine. Samo dva i po sata severno od Venecije i dva sata južno od Insbruka, hotel je lako dostupan.

6507_alpina-3_orig-1.jpg Smeštaj

Luksuzni smeštaj hotela Rosa Alpina slavi lokalno gostoprimstvo sa elegantnom i prefinjenom alpskom atmosferom, mešavinom originalnih lokalnih antikviteta i finih materijala. Sve sobe i suite-ovi, kao i ekskluzivni Penthouse apartman, individualno su dizajnirani u jedinstvenom i autentičnom planinskom stilu. Posebno idealno za porodice, postoji odabrani broj suite-ova i soba koje mogu postati povezane sobe.

rosa alpina Usluga

Ne samo u njihovim velikim spa i wellness sadržajima, već i u brojnim finim restoranima; biće vam teško da pronađete hotel koji nudi više od Rosa Alpine. Kao što biste očekivali od hotela u Italiji, služe se odlična vina i jela u izobilju. Od izvrsnog restorana sa dve Michelin zvezdice, St Hubertus do tradicionalnog Fondue Stube – porodice i gurmani će biti više nego zadovoljni. Okružen nežnim enterijerom, tehnološki naprednom opremom za fitnes, zatvorenim bazenom, finskom saunom, parnim kupatilom i luksuznim tretmanima, Spa Rosa Alpina donosi opuštanje, dobro raspoloženje i fitnes.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika