7Pines Resort Sardinia 5*

7Pines Resort Sardinia je rizort na plaži koji se nalazi u oblasti Baja Sardinia. Ovde privlačni suite-ovi i sobe spajaju tradiciju sa udobnošću, u harmoniji sa kristalnim morem, toplim peskom i mirnom atmosferom.

7pines 4 Lokacija

Smešten u Baji Sardinia, 7Pines Resort gleda na veličanstveno zaštićeno morsko područje ostrva Maddalena. Očaravajuća Costa Smeralda i legendarni primorski grad Porto Cervo udaljeni su 10 minuta vožnje, a aerodrom Olbia udaljen je samo 35 km.

7pines 6 Smeštaj

Primamljiv izbor soba i junior suite-ova nalazi se u prostranim baštama. Raznovrsne kategorije soba i suite-ova raspoređene su na tri različite lokacije unutar rizorta: bašte okružene drvećem; zatim, kolekcija velikih soba i suite-ova grupisanih oko mirnog bazena Laguna; i lokacija najbliža plaži sa smeštajem sa pogledom na more.

7pines 8 Usluga

U okviru rizorta postoje dva bazena, svaki sa svojim posebnim ambijentom, a ekskluzivni bazen Laguna je namenjen gostima koji borave u Laguna sobama i suite-ovima. Pure Seven Spa je svet za sebe: utočište posvećeno opuštanju, osvežavanju i obnavljanju fizičkog i mentalnog zdravlja. Grupisano oko bašte je niz soba za tretmane i kozmetičke salone, dopunjen, hamamom, saunom, emotivnim tušem, ledenim tušem i prostorima za Kneipp tretman i opuštanje. Sa širokim pogledom na more sa svojih panoramskih prozora i susedne terase, glavni restoran Capogiro pruža privlačan i elegantan ambijent u skladu sa svojim prirodnim okruženjem. Cone Club restoran na obali mora se nalazi na magičnoj lokaciji, sa predivnim pogledom na Maddalena ostrva.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika