Abi d'Oru Hotel & Spa 5*

Abi d’Oru Hotel & Spa otelotvoruje udobnost i opuštanje sa 5 zvezdica na plaži Marinela u Porto Rotondu još od 1963.

Abidoru 1 Lokacija

Hotel se nalazi na kraju plaže Marinella, u zalivu Marinella, 4 km od Porto Rotonda. Porto Cervo i Costa Smeralda udaljeni su 20 km.

Abidoru 3 Smeštaj

Skoro sve sobe, koje uključuju 24 Deluxe sobe, 15 Junior Suite-ova, 10 porodičnih Deluxe soba, 4 Deluxe Suite-a, 4 Premium Suite-a i 2 nedavno renovirana Signature Suite-a, uživaju u pogledu na more ili hotelske bašte. Sardinijski i mediteranski nameštaj kombinovani su da bi se stvorila sveža atmosfera, poboljšana Orosei mermerom i Samugheo tepisima, a sve sobe su takođe opremljene modernim sadržajima.

Abidoru 6 Usluga

Sa 3 restorana i 3 bara, Abi d’Oru je gurmanska destinacija poznata po svojim aperitivima, vrhunskoj kuhinji zasnovanoj na najboljim sastojcima lokalnog porekla i očaravajućem pogledu na zaliv Marinella. Spa centar upotpunjuje ponudu hotela Abi d’Oru: četiri sobe za terapiju, od kojih je svaka posvećena mirisu tipične sardinske esencije, dostupne su za masaže i kozmetičke tretmane za lice i telo. Kristalno čisto more zaliva Marinella je savršeno okruženje za uživanje u aktivnostima i sportovima na vodi kao što su ronjenje, jedrenje i surfovanje, dok su kanui, RIB, jet ski i razne vrste čamaca dostupni za iznajmljivanje.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika