Cervo Hotel 5*

Ružičasti kamen i pastelna arhitektura odlikuju ovaj divan hotel sa pogledom na glamuroznu Piazzettu Porto Cervo i ekskluzivnu Marinu.

Cervo 1 Lokacija

S pogledom na kultnu Piazzettu, hotel Cervo je mesto okupljanja svih koji žele da iskuse živahnu i jedinstvenu atmosferu. Na samo nekoliko koraka od blistave marine, teniskog kluba Cervo, šetališta, šopinga i uzbudljivog noćnog života. Iskusite pravu italijansku kulturu dok uživate u savršenom odmoru na obali Costa Smeralda.

Cervo 10 Smeštaj

Prozračne i prostrane, sobe nude udoban ambijent sa najsavremenijom tehnologijom, namenskim sadržajima i prelepim pogledom na okolni pejzaž, hotelski bazen, marinu ili Piazzettu. Beli zidovi, nameštaj po meri, dekori pastelnih boja i zanatske tapiserije stvaraju sofisticiran prostor modernog dizajna.

Cervo 13 Usluga

Sa bogatom kolekcijom restorana i barova, hotel Cervo poziva goste na senzacionalno kulinarsko putovanje. Od bezvremenskih klasika Quattropassi al Pescatore i La Pergola, do egzotičnih ukusa koje nude NOVIKOV i Nuna al Sole, naći ćete širok izbor mogućnosti. Od kristalno čiste tirkizne vode, netaknutih plaža i netaknute prirode do fanki klubova na plaži, širokog spektra vodenih sportova, luksuznog šopinga, arheoloških tura i izleta brodom, Costa Smeralda i njena okolina nude mnogo uzbudljivih izleta, mesta koja treba otkriti i skrivenih uglova koje treba istražiti.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika