Colonna Resort 5*

Okružen zelenim parkom od skoro 60.000 kvadratnih metara, Colonna Resort je luksuzni hotel sa 5 zvezdica koji se nalazi u jednoj od najprestižnijih destinacija na Sardiniji i Costa Smeraldi: Porto Cervo.

Iti Colonnaresort Esterni1 Gallery Lokacija

Colonna Resort se nalazi u Porto Cervo, u srcu Costa Smeralde, koja je oduvek bila renomirana i ekskluzivna destinacija na severu Sardinije. Aerodrom Olbia Costa Smeralda i luke OIbia i Golfo Aranci udaljeni su oko 30 km od hotela, dok je udaljenost od grada Porto Cervo 3,5 km.

Iti Colonnaresort Interni14 Gallery Smeštaj

Standardne sobe (oko 20 m2) su udobne i elegantne, u tradicionalnom stilu Sardinije. Imaju privatne balkone i nude pogled na baštu ili more. Superior sobe (oko 25 m2) su pažljivo opremljene prirodnim tonovima drveta i tradicionalnim pastelnim bojama i balkonom koji gleda na Porto Cervo zaliv. Deluxe sobe (oko 30 m2) imaju elegantan i prefinjen enterijer, sa đakuzijem i francuskim balkonom, dok su Colonna Suite-ovi prava oaza udobnosti, privatnosti i luksuza.

Iti Colonnaresort Esterni3 Gallery Usluga

Colonna Resort nudi svojim gostima priliku da probaju tradicionalna domaća jela, sa nacionalnim i internacionalnim specijalitetima. Hotel ima 2 restorana i 2 bara: Colonna restoran, restoran Pagoda, Colonna Caffe i Pool Bar. Room Service je takođe dostupan 24 sata dnevno uz odabrani meni. Wellness centar od oko 600 kvadratnih metara u potpunosti je posvećen lepoti i dobrobiti duha i tela, gde možete da uživate u talasoterapiji i fitnes zoni sa kardio opremom kompanije Technogym. SPA ima zagrejani zatvoreni bazen sa morskom vodom sa hidromasažnom kadom, hidromlaznicama, senzornim tuševima, termarijumom sa aromatičnim turskim kupatilom i finskom saunom.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika