Hotel Pitrizza, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda

Postoji ekskluzivni kutak Costa Smeralde gde lepota Sardinije postaje još privlačnija. Hotel Pitrizza se nalazi u okruženju netaknutog prirodnog sjaja. Privatna plaža, granitni bazen, vrhunski restoran i još mnogo toga za ekskluzivan i autentičan boravak u Costa Smeraldi.

6854_hotel-pitrizza-2_orig-1.jpg Lokacija

Hotel Pitrizza se nalazi u mestu Porto Cervo na 55 kilometara dugoj Costa Smeraldi koja se nalazi na severoistočnom delu ostrva poznatog po prozračnim vodama, netaknutim plažama i mediteranskoj klimi. Istražite i uživajte u netaknutoj prirodi i zadivljujućoj arhitekturi, dizajnerskim buticima, restoranima svetske klase i uzbudljivom noćnom životu.

6856_hotel-pitrizza-4_orig-3.jpg Smeštaj

Svih 49 soba i 16 vila su dizajnirane da maksimalno iskoriste sunce ostrva. Svaka od njih predstavlja fantastičan pogled na magični pejzaž, sa ručno izrađenim nameštajem, prirodnim kamenom i mermerom savršeno upotpunjenih najnovijim hi-tech sadržajima. Suite-ovi i vile su dizajnirane za putnike koji traže privatnost, mir i zadovoljstvo u svim njegovim oblicima. Svaka od 16 vila ima svoju privatnu terasu i bazen sa kojih se pruža veličanstven pogled na zaliv i obalu.

1660_ps4_orig-1.jpg Usluga

Egzotične arome hibiskusa, kleke i maslina koje okružuju bazen sa slanom vodom u Hotelu Pitrizza dodaju opojni element već izuzetnom iskustvu. Besprekorni dodatak pejzažu hotela je bazen isklesan od granita koji takođe nudi neprevaziđen pogled na more. Dok najsavremenija oprema za fitnes čini vežbanje u dva besplatna hotelska fitnes centra prijatnim iskustvom, privatni treneri obezbeđuju nagrađujuće rezultate. Dostupan 24 sata dnevno Les Clefs d’Or konsijerž je posvećen tome da vam pomogne da organizujete nezaboravna iskustva, od partije golfa do kupovine u luksuznim buticima u hotelu.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika