Hotel Romazzino, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda

Mirisno mediteransko cveće, blistavo bele plaže i prozirna voda legendarne Costa Smeralde. Hotel Romazzino je smešten na sjajnoj lokaciji, u mirisnom vrtu na obali koja pleni svojom lepotom. U 78 soba i 16 suite-ova od kojih svaki ima sopstvenu terasu ili balkon, svaki detalj odaje počast stilu i lepoti pejzaža Sardinije.

2371_rs5_orig-1.jpg Lokacija

Hotel Romazzino se nalazi na prelepoj destinaciji za odmor, na obali Costa Smeralda. Udaljen je oko 45 kilometara od aerodroma Costa Smeralda Olbia.

15820_olbrlzaffirotwinbedroom3628horclsc_orig-1.jpg Smeštaj

Autentični sardinijski šarm potpuno restauriranih 78 soba i 16 suite-ova hotela Romazzino odražava očaravajuće boje Costa Smeralde. Ručno rađene pločice zelene i plave boje odražavaju prozirne nijanse Sredozemnog mora, dok tkanine bogate teksture u zemljanim tonovima i slonovači prizivaju prirodu unutrašnjosti ostrva. Izuzetan pogled na raskošne bašte i legendarno more pruža se sa privatne terase svake sobe i suite-a. Opustite se u prepoznatljivom krevetu Luxury Collection-a, izboru jastuka, plišanim ogrtačima i udobnim papučama dok uživate u odmoru pravog mediteranskog stila.

2375_rs9_orig-1.jpg Usluga

Sa pogledom na Sredozemno more, Wellness centar nudi sveobuhvatan meni terapija i kozmetičkih tretmana, uključujući stilizovanje kose, kao i manikir, pedikir, depilaciju voskom i tretmane lica. Od opuštajuće obale na besprekornim peščanim plažama do razigrane avanture u vodama Sredozemnog mora, Hotel Romazzino nudi gostima svaku priliku da se sunčaju, jedre, rone i još mnogo toga duž jedne od najpoznatijih svetskih obala. Poznat po svojim kreativno interpretiranim regionalnim specijalitetima, iskustvo u restoranu u Hotelu Romazzino je jednako uzbudljivo.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika