Hotel Cala di Volpe, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda

Dizajniran kao oličenje luksuznog i jedinstvenog mediteranskog stila, Cala di Volpe, A Luxury Collection Hotel, predstavlja savršen izbor za odmor na Sardiniji.

14018_hotelcaladivolpe-exterior_orig-1.jpg Lokacija

Zapanjujući sardinijski hotel je smešten u Porto Cervo, na čuvenoj Costa Smeraldi. Ovo je najluksuzniji deo obale, poznat po blistavim azurnim vodama, netaknutim plažama i blagoj mediteranskoj klimi. Hotel Cala di Volpe se nalazi na 30 minuta vožnje od Olbia Costa Smeralda međunarodnog aerodroma. Moguće je rezervisati hotelski grupni i privatni transfer limuzinom od aerodroma do hotela i nazad.

14017_cala-di-volpe-mala-7_orig-1.jpg Smeštaj

Cala di Volpe je izgrađen u savršenom mediteranskom stilu, Dizajniran je tako da podseća na drevno ribarsko mesto, u mreži kula, tremova i terasa. Prekrasno kombinujući boje regiona sa pažljivo odabranim nameštajem koji su ručno izradile lokalne zanatlije, hotel odražava tradicionalni šarm Sardinije u svakom svom detalju, kao što su slike i ukrašene keramičke pločice. Svaka od 100 soba sa pogledom na more i 21 suite odaju počast jedinstvenoj umetnosti i prirodnoj lepoti Sardinije.

14015_cala-di-volpe-mala-5_orig-1.jpg Usluga

Veličanstvena iskustva vas očekuju u 6 restorana i barova hotela Cala di Volpe. Možete se opustiti na privatnoj plaži ili uživati u osvežavajućim trenucima na jednom od najvećih bazena u Evropi. Dostupni su razni sportovi na vodi, od kajaka preko jedrenja do skijanja na vodi. Za ljubitelje sporta na raspolaganju su tri teniska terena i 2 fitnes centra (1 otvoreni i 1 zatvoreni).

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika