Belmond Grand Hotel Timeo 5*

Belmond Grand Hotel Timeo dugo je poznat kao jedno od najglamuroznijih utočišta u Italiji. Prvi hotel koji je izgrađen u Taormini, nalazi se na savršenoj lokaciji, sa prekrasnim pogledom na obalu i veličanstvenu planinu Etna.

13707_belmondgrandhoteltimeo9_orig-1.jpg Lokacija

Smešten visoko u brdima Taormine, na istočnoj obali Sicilije, Belmond Grand Hotel Timeo ima savršenu lokaciju na ostrvu, direktno ispred Grčkog teatra, sa pogledom na more i planinu Etna. Međunarodni aerodrom u Kataniji Fontanarossa udaljen je 50 minuta vožnje, a međunarodni aerodrom Palermo Falcone-Borselino je udaljen 3 sata vožnje od hotela.

13711_belmondgrandhoteltimeosicilymala-2_orig-1.jpg Smeštaj

Belmond Grand Hotel Timeo datira iz 1873. godine i uspešno rekonstruiše atmosferu i sjaj prošlog vremena. Hotel je okružen luksuznim parkom ispunjenim stablima maslina i čempresa, magnolijama i bugenvilijama. Sobe i suite-ovi su elegantno uređeni, kombinujući eleganciju i udobnost, evociraju romantiku i suštinu sicilijanskog stila. Predsednički apartman uživa dodatnu privlačnost prostrane terase sa letnjikovcem, dnevnim boravkom, trpezarijom i malim hidromasažnim bazenom. Možete izabrati da ostanete u zgradi Timeo ili, radi dodatne privatnosti, u Villi Flora, na samo 50 metara od zgrade Timeo.

13710_belmondgrandhoteltimeosicilymala-1_orig-1.jpg Usluga

Uživajte u suncu na terasi uz savršenu letnju poslasticu, sladoled koji se sprema u baru. Za vreme ručka, uživajte u prekrasnim sicilijanskim picama u ciglenoj pećnici u hladu pergole u ​​restoranu Pool. Nakon toga, možete se osvežiti spa tretmanom sa lokalnim cvetnim i voćnim esencijama, kao što je ulje nerolija, kako biste uneli osećaj mira i blagostanja. Uskočite u besplatan šatl autobus do privatne plaže u Timeovom sestrinskom hotelu, Belmond Villa Sant Andrea. Leti se čak možete pridružiti brojnim izletima brodom odavde koji su besplatni.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika