Belmond Villa Sant Andrea 5*

Belmond Villa Sant'Andrea uživa na izuzetnoj lokaciji na sopstvenom privatnom delu plaže u zalivu Mazzaro, i samo nekoliko minuta od žičare koja povezuje Mazzaro sa Taorminom. Izgrađena u 19. veku kao privatna rezidencija, vila i dalje odiše čistom elegancijom i aristokratskim šarmom.

14682_vsaexthtl03_orig-1.jpg Lokacija

Hotel je smešten između bujnih vrtova i privatne plaže u zalivu Mazzaro. Povezan je sa starim gradom Taormina žičarom, kojom se stiže za pet minuta, a ima i privatni šatl koji ga povezuje sa sestrinskim hotelom Belmond Grand Hotel Timeo, gde se mogu koristiti mnogi sadržaji, poput restorana i bazena.

14679_villa-sant-andrea-2_orig-3.jpg Smeštaj

Sobe i suite-ovi su u klasičnom italijanskom stilu, ukrašeni prefinjenim tkaninama toplih neutralnih tonova. Stilski nameštaj i savremena umetnička dela doprinose njegovoj udobnosti i eleganciji. Većina soba ima balkone i terase sa prekrasnim pogledom na zaliv ili vrtove.

14680_villa-sant-andrea-3_orig-1.jpg Usluga

Hotel poseduje privatnu plažu, novi grejani bazen koji se nalazi direktno na ivici zaliva i fitnes centar potpuno opremljen najnovijom tehnologijom. Restoran Oliviero služi domaću kuhinju i sveže morske plodove na svojoj terasi, koja je idealno mesto za romantičnu večeru uz sveće. Gosti takođe mogu uživati u sadržajima hotela Belmond Grand Hotel Timeo.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika