Grand Palladium Sicilia Resort & Spa 5*

Smešten u jedinstvenom okruženju pored mora sa direktnim pristupom plaži, Grand Palladium Sicilia Resort & Spa je idealno mesto za porodice, parove i prijatelje koji žele da uživaju u Siciliji na jedinstven način. Nudi potpuno nove sadržaje i sve usluge neophodne za nezaboravan odmor.

Lokacija

Na severnoj obali ostrva, oko 45 km od glavnog grada Palerma i 80 km od aerodroma, očekuje vas predivan hotel sa 5 zvezdica, Grand Palladium Sicilia Resort & Spa, idealan za porodice, parove i grupe koje žele da uživaju u jedinstvenom iskustvu odmora.

Smeštaj

Savremene sobe su uređene u smirujućim neutralnim tonovima. Odlikuju se minimalističkim nameštajem i svetloplavim akcentima. Sve sobe su prostrane i imaju sopstveni balkon, od kojih neke imaju pogled na more. Deluxe Bungalovi pružaju najveću privatnost za parove, jer se nalaze u ekskluzivnoj zoni bungalova u okviru rizorta. Za dodatne pogodnosti tokom svog boravka, odaberite sobu Signature Level da biste uživali u VIP tretmanu uz piće dobrodošlice, prioritetnoj rezervaciji i povlašćenom mestu u a la carte restoranima. Karakteristike Signature Level-a takođe uključuju ekskluzivni doručak u Chang Thai-u, pristup Lobi baru The Signature Level, vrhunska pića, besplatno dopunjavanje mini-bara i 10% popusta na izbor hrane i pića.

Usluga

Ušuškan u prelepim mediteranskim vrtovima, all-inclusive Grand Palladium Sicilia Resort & Spa zauzima privilegovan položaj na severnoj obali Sicilije. Hotel ima direktan pristup plaži, sa prekrasnim pogledom na slikovite planine i Sredozemno more. Hozrl i usluga su podjednako privlačni porodicama i parovima i uključuju četiri elegantna bazena, luksuzni spa centar i razne barove i restorane. Ovaj prelepi sicilijanski rizort takođe nudi sportske sadržaje, klubove za decu i tinejdžere, dnevne aktivnosti i zabavan večernji program.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika