RG Naxos Hotel 4*

Doživite lepotu Sicilije u hotelu RG Naxos. Ovaj renovirani hotel sa četiri zvezdice na plaži, smešten u Đardini Naksosu, nadomak Taormine i planine Etna, donosi najbolje od mediteranske kulture i gostoprimstva na vaš odmor.

Ezgif 1 B3e99a3355 Lokacija

Hotel se nalazi direktno na sopstvenoj privatnoj plaži u zalivu Recanati, u Đardini Naksosu. Smešten je na mirnoj lokaciji u blizini centra (oko 15 minuta hoda). Aerodrom Catania je udaljen oko 64 km od hotela.

Rg Naxos 5 Smeštaj

Dizajn u italijanskom stilu i funkcionalni sadržaji odlikuju sobe hotela, koje su preplavljene prirodnim svetlom i sa prekrasnim pogledom sa balkona.
Privlačan dekor, visokokvalitetni sadržaji i najtoplija usluga osiguraće da vaše iskustvo odmora bude savršeno. Sve sobe nude besplatan WI-FI internet i aparate za kafu i čaj.

Ezgif 1 7dfe92cb0b Usluga

Opustite se uz infinity bazen, sunčajte se na privatnoj plaži, osvežite se u zelenoj bašti i dopustite da autentično italijansko gostoprimstvo doprinese vašem boravku uz ukusnu hranu i osvežavajuća pića. Dva restorana sa pogledom na more su jedinstvena po svojim posebnim tradicionalnim ukusima. Probajte koktele koji se služe u lobby baru ili u baru na terasi pored bazena sa pogledom na more. Odvojite vreme za tretman u spa centru za potpuno opuštanje.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika