Rocco Forte Verdura Resort 5*

Verdura Resort se prostire na 230 hektara, sa skoro dva kilometra privatne obale Sredozemnog mora. Postoje tri Kyle Phillips terena za golf, infinity bazen od 60 metara, šest teniskih terena, spa centar svetske klase od 4.000 kvadratnih metara i još mnogo toga.

2436_rfv3_orig-1.jpg Lokacija

Verdura Golf & Spa Resort se nalazi na jugozapadnoj obali Sicilije, 15 minuta od atraktivnog primorskog grada Sciacca. Smešten u dolini maslinjaka, ovaj luksuzni rizort je udaljen 40 km od drevnog grada Agrigento.

2440_rfv7_orig-1.jpg Smeštaj

Opremljene u savremenom stilu, sobe u Verdura Golf & Spa Resort-u pružaju elegantan i opuštajući lični prostor. Postoji ukupno 203 sobe, od kojih svaka ima svoj pogled na blistavo Sredozemno more sa privatne terase. Smeštene na 230 hektara, sobe su podeljene u dva objekta – Courtyard i Landscape, koji su suptilno utkani u pejzaž i nude pravi osećaj privatnosti. Prirodni materijali kao što su kamen, pesak, drvo i trska odražavaju tradicionalnu arhitekturu Sicilije, a u sobama su maštovito iskorišćeni spoljašnji i unutrašnji prostor. Dizajnirani od strane Olge Polizzi, enterijer je lepo uređen i prikazuje umetnost jednostavnosti i luksuza.

2439_rfv6_orig-1.jpg Usluga

Dobrodošli u Verdura Spa – jedan od najnaprednijih luksuznih centara za welness u Evropi. Smešten u mirisnim, suncem obasjanim maslinjacima i baštama na jugozapadnoj obali Sicilije, Verdura Spa je utočište neuporedivog luksuza i spokoja. Topla klima Sicilije čini ostrvo odličnom destinacijom za golf tokom cele godine, a tereni u Verdura Golf & Spa Resortu su zaista svetske klase. Doživite ukuse i emocije Sicilije zahvaljujući Fulvio Pierangelini-ju, svetski poznatom kuvaru i šefu kuhinje restorana Verdura.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

Savet eksperta

Ukoliko rezervišete Grand Suite, dobijate uslugu ličnog konsijerža, mini bar sa bezalkoholnim pićima i pivom i izbor između sicilijanskog aperitiva u Granita baru (do 4 osobe), degustacije vina (do 2 osobe) ili 1 časa golfa za 1 osobu.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika