Argentario Golf & Wellness Resort 5*

Argentario Golf & Wellness Resort je luksuzni rizort sa dizajnerskim sobama, terenom za golf sa 18 rupa, wellness centrom i gurmanskim restoranom specijalizovanim za toskansku kuhinju. Doživite luksuz i dizajn na originalan i jedinstven način na ovoj ekskluzivnoj lokaciji u fascinantnoj Maremma Toskani. Umesto tradicionalno rustičnog toskanskog rizorta ukrašenog tipičnom terakotom i kovanim gvožđem, Argentario Resort nudi alternativnu viziju – onu koja gleda napred ne samo estetski i arhitektonski, već i ekološki.

5330_vista-alto_orig-1.jpg Lokacija

U zelenoj dolini na poluostrvu Monte Argentario u Toskani, Augusto Orsini je stvorio remek-delo savremenog dizajna. Na samo nekoliko koraka od prelepih peščanih plaža Feniglia i Giannella, ovaj rizort i utočište za golf daju novi nivo toskanskoj luksuznoj usluzi.

5294_argentario5_orig-3.jpg Smeštaj

Duboko plavetnilo neba i bujno zelenilo maslina stvaraju divan pejzaž koji se vidi kroz velike prozore. Hotel ima 73 dizajnerske sobe, od kojih svaka ima terasu sa pogledom na golf teren ili Monte Argentario. Veliki otvoreni prostori uključuju panoramsku terasu, bazen sa zonom solarijuma i 3 teniska terena.

5299_argentario10_orig-3.jpg Usluga

Sa 18 rupa, Argentario Golf klub zauzima 77 hektara. U wellness centru ESPACE nalazi se zona i prostor za relaksaciju, veliki fitnes centar, zatvoreni bazen i razne usluge koje sežu od frizera do UVA solarijuma.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do decembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika