Villa San Michele, A Belmond Hotel

Prepustite se savršenoj renesansnoj atmosferi i dozvolite sebi da doživite pravo značenje preporoda. Zgrada iz 15. veka i fasada koja se pripisuje Mikelanđelu, doneće umetničku inspiraciju za sva vaša čula.

14828_belmond-villa-san-michele-florence9_orig-1.jpg Lokacija

Okružena sopstvenom očaravajućom lepotom vrtova i šuma, na brdima Fiesole, Belmond Villa San Michele je udaljena 20 minuta vožnje od aerodroma u Firenci i jedan sat vožnje od međunarodnog aerodroma u Pizi. Ovaj hotel i nekadašnji manastir se nalazi iznad živopisnog grada Firence. Obezbeđen je besplatan prevoz od hotela do trga Piazza della Repubblica u centru grada i traje samo 15 minuta. Ako više volite aktivnu stranu odmora, uvek možete da se prepustite igri golfa na golf terenu Ugolino sa 18 rupa u dolini Chianti, 45 minuta od hotela.

14825_belmond-villa-san-michele-florence6_orig-1.jpg Smeštaj

Uđite u hotel i doživite eteričnu lepotu italijanske kulture dok cvetni aranžmani u velikim keramičkim vazama ulepšavaju podove hodnika sa zasvođenim plafonima. 45 soba, uključujući 25 Junior Suite-a su mirne i elegantno uređene, sa pogledom ka očaravajućim italijanskim vrtovima, privatnoj šumi i brdima Fiesole. Junior Suite-ovi imaju privatnu baštu i terasu, dok ‘Orangerie’ Limonaia Suite-ovi i sve sobe koje se nalaze iznad impozantne lođe imaju pogled na Firencu i dolinu Arno. Opustite se na ležaljci, pijuckajte koktel među mirisnim ružama i stablima limuna ili krenite u obilazak istražujući nasleđe ove veličanstvene građevine.

14822_belmond-villa-san-michele-florence3_orig-1.jpg Usluga

Restoran Oro sa Mišelinovom zvezdicom, koji je dizajnirao arhitekta Adam Tihany, odražava romantičnu atmosferu Venecije i postavlja savršenu scenu za bezvremensko iskustvo obedovanja. Takođe, Belmond Villa San Michele nudi jedinstven način učenja tajni italijanske kuhinje u hotelskoj školi kuvanja, gde praktične lekcije drži izvršni kuvar Attilio Di Fabrizio. Pored restorana i terase La Loggia, možete provoditi vreme jednostavno uživajući u toskanskom suncu pored otvorenog zagrejanog bazena sa panoramskim pogledom na Firencu. Štaviše, za najmlađe je na raspolaganju namenski dečiji klub.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika