Castel Monastero RESORT 5*

Castel Monastero se nalazi u toskanskom selu i okružen je zadivljujućim pejzažima vinograda Chianti, šumama kestena i dugim redovima čempresa; Samo 23 km od Sijene i nadomak šarmantnih toskanskih gradića. Nekada manastir i selo iz XI veka, Castel Monastero je prelepo renoviran i pretvoren u prefinjen toskanski rizort sa spa centrom.

2318_cmt4_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u srcu Toskane i regiona Chianti, na samo nekoliko minuta vožnje od Sijene, Castel Monastero je okružen vinogradima i valovitim brdima. Ovo malo srednjovekovno selo posvećeno je umetnosti italijanskog gostoprimstva. Smešten na strateškoj poziciji, samo 23 km od Sijene i 90 km od Firence, ovaj savršeno očuvan hotel pruža zadovoljstvo i doživljaj autentičnog ukusa Toskane.

2319_cmt5_orig-1.jpg Smeštaj

Zgrade ove istorijske plemićke rezidencije, podeljene na „contrade“, sadrže 74 sobe i apartmana različitih veličina, kao i samostalnu vilu. Svaki ambijent, inspirisan elegantnim i rustikalnim toskanskim stilom, unapređen je veličanstvenim pogledom na seoski trg (piazza di Castel Monastero) i na okolna polja i vinograde. Mir i opuštanje su sveprisutni.

2320_cmt6_orig-1.jpg Usluga

U SPA Castel Monastero možete ponovo pronaći harmoniju i ravnotežu. Castel Monastero svojim gostima nudi širok spektar aktivnosti na otvorenom, kao što su sopstveni teniski teren, koji se nalazi neposredno izvan rizorta ili bazeni ispred spa centra. Za one koji žele da istraže teritoriju postoje izleti po okolini biciklom, na konju, duž pešačkih staza ili čak u balonu, kako bi sa visine uživali u fantastičnom pogledu na toskanski krajolik i sijenska brda. Castel Monastero ima dva restorana, „Contrada” i „La Cantina”. Za meni je zadužen Gordon Remzi, vodeća ličnost evropske kuhinje, sa ličnom kolekcijom od 10 Mišelinovih zvezdica i apsolutnom strašću prema Toskani.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika