Castello di Casole, A Belmond Hotel

Doživite prekrasanu atmosferu Italije i lepotu Toskane kroz bogatu istoriju zamka Castello di Casole.

14720_castello-di-casole8_orig-1.jpg Lokacija

Uronite u istraživanje najživopisnijih pejzaža u zamku koji datira iz 998. godine koji je udaljen oko 2,5 sata vožnje od međunarodnog aerodroma u Rimu. Ovaj boutique hotel sa pet zvezdica, Castello di Casole, nalazi se na samo 20 minuta od prelepe Sijene. Ako umesto toga odlučite da idete na istok, čekaju vas prelepi manji gradovi kao što je grad Monteriggioni.

14718_castello-di-casole6_orig-1.jpg Smeštaj

Svaki od 41 apartmana kombinuje toskanski šarm starog sveta sa modernim luksuzom i uzvišenim komforom. Travel + Leisure je tri godine zaredom proglasio Castello di Casole rizortom broj jedan u Evropi. Uređen sa gredama od terakote i tamnog drveta, tapaciranim nameštajem od tirkizne boje i žada, mermernim umivaonicima sa ogromnim ogledalima i promišljenim dodacima poput velikog TV-a sa ravnim ekranom koji je sakriven iza ormarića. S obzirom na činjenicu da je Castello di Casole koncentrisan oko ruševina zamka iz 10. veka, renoviranje je trajalo sedam godina i uključivalo je i dodatke poput bazena sa plavim mozaicima i sa panoramskim pogledom na prirodu.

14715_castello-di-casole3_orig-1.jpg Usluga

Castello di Casole nudi razne klasične italijanske specijalitete i internacionalna jela, od domaće testenine do vrhunske ponude koja sadrži sveže proizvode iz vinograda i bašta hotela. Prepustite se mirnom italijanskom odmoru uz kozmetičke tretmane u spa centru Essere. Opustite se pored infinity bazena ili provedite vreme u šetnji kaldrmisanim putem starim 1000 godina pre večere. Idite na čas toskanskog kuvanja, iskusite degustaciju sladoleda ili poboljšajte svoje jezičke veštine na času italijanskog. Za one koji imaju na umu specifičniji trening, tu su najsavremenije sprave za vežbanje, lični treneri i grupni časovi joge i pilatesa.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika