COMO Castello Del Nero

U srcu vinske regije Chianti, naći ćete zamak iz 12. veka, pretvoren u luksuzni hotel sa pet zvezdica. COMO Castello Del Nero se nalazi u idealnom okruženju za otkrivanje svih lepota Toskane.

14611_castellodelnero25_orig-1.jpg Lokacija

Savršeno ušuškan među brdima vinske oblasti Chianti, COMO Castello Del Nero se nalazi na oko 40 minuta od međunarodnog aerodroma u Firenci. Sa svojih 300 hektara starih čempresa i impresivnih vrtova, ova oaza mira udaljena je samo 30 minuta od centra živahne Firence i Sijene, dok hotel takođe nudi dnevnu uslugu prevoza do jednog ili drugog grada. Samo nekoliko kilometara dalje je živopisni gradić Tavarnelle Val di Pesa.

14595_castellodelnero3_orig-1.jpg Smeštaj

U hotelu COMO Castello Del Nero postoji 50 soba i suite-ova, od kojih je svaki dizajnirala Paola Navone. Enterijer je prostran, sa 19 Estate soba, 13 Tavarnelle soba, 10 Tavarnelle suite-a, tri Loft suite-a i tri Heritage suite-a, od kojih mnogi gledaju na okolna brda i jezera. COMO Suite i COMO Terrace Suite nude vrhunski toskanski smeštaj, sa velikim prostorom, retkim freskama iz 18. veka i panoramskim pogledom.

14601_castellodelnero10_orig-1.jpg Usluga

Restoran La Torre sa Michelin zvezdicama nalazi se u originalnim štalama zamka zimi, a leti prelazi na baštensku terasu. Sve menije nadgleda izvršni kuvar, Giovanni Luca Di Pirro. Imanje ima svoj vinograd, košnice i maslinjake. COMO Castello Del Nero takođe ima dva neformalna restorana: La Taverna i tokom letnjih meseci, Pavilion. Pored toga, tu su i teniski tereni, otvoreni bazen sa grejanjem, kao i COMO Shambhala Retreat.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do decembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika