Four Seasons Hotel Firenze

Baš kao i Firenca, hotel Four Seasons Firenze je dragulj renesanse. Neka vaše putovanje kroz veličanstvenu istoriju i umetnost grada započne iz ovog glamuroznog svetilišta.

1651_fsf5_orig-1.jpg Lokacija

Aerodrom Amerigo Vespucci u Firenci je udaljen 15 kilometara i otprilike 20 minuta od hotela. Four Seasons Hotel Firenze se nalazi u „Zona a Traffico Limitato“ (ZTL), zoni sa ograničenim saobraćajem.

1650_fsf4_orig-1.jpg Smeštaj

Ostanite usred jednog od najvećih privatnih vrtova u gradu, oivičenog renesansnom palatom. Uživajte u raskošnim i privlačnim luksuznim hotelskim sobama u Firenci – zajedno sa prepoznatljivom uslugom Four Seasons-a. Bilo da boravite u Palazzo della Gherardesca ili Conventino, svaka luksuzna hotelska soba izaziva osećaj udobnosti, gde se moderno meša sa istorijom.

1654_fsf8_orig-1.jpg Usluga

Pronađite svoju ličnu oazu u jedinom hotelskom spa centru u srcu Firence. Deset soba za spa tretmane, uključujući jednu dvokrevetnu sobu i jedan dvokrevetni VIP apartman, i prepoznatljive usluge kao što je tretman Iris Sensations, samo su početak. Probajte autentične ukuse i najsvežije sastojke u tri restorana i barova hotela Four Seasons Firenze. Očekuju vas kreativni meniji i izbor toskanskih vina.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika