Hotel Byron

Lokacija uz more, veoma šarmantna, mirna atmosfera i jedinstven stil čine Hotel Byron jednim od najekskluzivnijih rizorta na toskanskoj obali.

15783_interno011_orig-1.jpg Lokacija

Hotel Byron se nalazi u Versiliji na šetalištu uz plažu, u bujnom parku u jednoj od najekskluzivnijih oblasti Forte dei Marmi-ja. Centar grada, prepun prelepih restorana i prodavnica, udaljen je 5 minuta hoda od hotela. Aerodrom Pisa je udaljen oko 24 km, a aerodrom Firenca je udaljen oko 100 km.

15781_doublesuite5_orig-1.jpg Smeštaj

Nekadašnja letnja palata vojvode od Zoagli-ja zadržala je svoju elegantnu privlačnost. Udobni i ekskluzivni prostori u italijanskom stilu, pažnja posvećena detaljima i usklađenost boja, samo su neke od prednosti hotela Byron. Svaka od 29 soba i apartmana je individualno uređena i opremljena najnovijim sadržajima.

15784_linguinedigragnanocalamarifrittiprovolaaffumicataelimonedisorrento-cristoforotrapani006marcovaroli2017-1_orig-1.jpg Usluga

Ponos Hotela Byron je restoran „La Magnolia“ sa Michelin zvezdicom, koji vodi šef kuhinje Cristoforo Trapani. Izuzetna jela su zasnovana na toskanskoj kulinarskoj tradiciji, dok su testenine, hleb i deserti domaći i praćeni širokim spektrom internacionalnih vina. Uživajte u opuštajućem vremenu pored bazena ili na privatnom delu plaže. Istražite hotelski Project Room u kome se nalaze izložbe savremenih umetnika.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika