Il Borro

Il Borro Relais & Chateaux je mesto kao nijedno drugo, mesto od 700 hektara u srcu Toskane, okruženo netaknutom prirodom i lepotom koju je porodica Ferragamo vratila svom nekadašnjem sjaju.

15042_il-borro-mala_orig-1.jpg Lokacija

Smešten između Firence, Sijene i Kortone, Il Borro je hiljadu godina staro naselje koje je jedno od poslednjih skrivenih blaga srednjovekovne Toskane. Iako na samo sat vremena vožnje od međunarodnog aerodroma u Firenci, u Il Borro-u se čini da je vreme stalo.

15052_mala_orig-1.jpg Smeštaj

Il Borro je jedinstveno italijansko iskustvo kada je u pitanju smeštaj. Ima suite-ove i sobe raspoređene po celom imanju, tri vile i pet šarmantnih seoskih kuća. Da bi se održala autentičnost, unutrašnjost je koncentrisana oko jednostavne elegancije. Mnogi predmeti su ručno izrađeni od strane lokalnih zanatlija čije se prodavnice mogu naći u naselju.

15051_ilborromala1_orig-1.jpg Usluga

Il Borro ima dva restorana, a kuvar Andrea Campani je poznat po autentičnoj toskanskoj kuhinji. Istražite vinograde i vinske podrume Il Borro-a i otkrijte umetnost pravljenja vina. Il Borro Spa nudi listu jedinstvenih tretmana, ili možete uživati u opuštajućem vremenu pored bazena. Rizort takođe nudi jahanje, golf, tenis, planinski biciklizam i kulturne izlete.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika