Portrait Firenze

Hotel Portrait Firenze, oda bezvremenskom luksuzu visoke mode: privatna rezidencija samo nekoliko koraka udaljena od reke Arno i mosta Ponte Vecchio.

portrait firenze 10 Lokacija

Hotel Portrait Firenze je oda bezvremenskom luksuzu visoke mode, sa svojim bojama, materijalima i detaljima. Sa svog privilegovanog položaja sa pogledom na reku Arno, hotel je samo nekoliko trenutaka od bogatstva umetnosti i istorije Firence, njene mode i hrane. Smešten u najpoželjnijem delu grada, nudi osećaj mira i spokoja. Hotel je samo nekoliko koraka od Palazzo Vecchio i Piazza della Signoria. Porodica Ferragamo je vlasnik hotela.

portrait firenze 11 Smeštaj

Hotelske sofisticirane sobe i apartmane dizajnirao je firentinski arhitekta Michele Bonan, stvarajući stil koji je harmoničan, ali iznenađujući, klasičan, ali savremen u svojoj nostalgiji za prošlom erom. Gosti mogu očekivati nenadmašan italijanski luksuz uključujući stilski nameštaj italijanskog proizvođača Tosconova; ručno birani Carrara mermer koji pokriva svako kupatilo; opsežan izbor jastuka prema želji svakog gosta; luksuzni frotirni bade mantili sa toaletnim priborom Salvatore Ferragamo; pamučno-satenska posteljina; vrhunske tkanine sa zlatnim detaljima; i drveni nameštaj toplih nijansi. Bonan se takođe fokusirao na maksimizaciju svetlosti sa velikim prozorima koji omogućavaju prirodnom svetlu da ispuni svaki prostor i naglašava neuporedivi pogled na reku i grad.

portrait firenze 12 Usluga

Hotel pruža opcioni doručak na bazi švedskog stola, uslugu konsijerža i dostavu namirnica, a postoji nekoliko opcija za ručavanje, uključujući Sky Lounge Bar, koji se nalazi na krovu pored. Caffe dell Oro, novi restoran Lungarno kolekcije, nudi izuzetnu uslugu i ima najlepši pogled na most Ponte Vecchio. Gosti imaju pristup nizu ekskluzivnih privilegija kao što su popusti u buticima Salvatore Ferragamo ili u obližnjem Beauty Spa centru White Iris.

Travel House savet

Putevi duž reke Arno mogu biti bučni od zvukova motora i mopeda koji prolaze. Lungarno Suite-ovi su zvučno izolovani, ali u sobama na višim spratovima je znatno manja buka.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika