St. Regis Florence

Smešten u blizini reke Arno, sa zadivljujućim pogledom na Ponte Vecchio i šarmantna toskanska brda, St. Regis Florence odiše elegancijom i sofisticiranim gostoprimstvom. Omiljeno utočište ljubitelja ukusa i luksuza od 18. veka, ovaj hotel oličava bezvremensku prefinjenost i služi kao cenjena destinacija za pronicljive putnike.

Flrxr Presidential Suite Balcony 5988 Hor Clsc Lokacija

St. Regis Florence Hotel se nalazi u srcu Firence, uz mirnu obalu reke Arno, na samo maloj udaljenosti od aerodroma Amerigo Vespuči u Firenci, oko 8 kilometara. Neposredna blizina mosta Ponte Vecchio i poznatih kulturnih znamenitosti omogućava putnicima da lako istraže gradsko blago dok se prepuštaju luksuzu i eleganciji doživljaja St. Regisa.

20613 Flrxrsuite8638horclsc Orig Smeštaj

St. Regis Florence Hotel nudi raskošan i prefinjen smeštaj koji obuhvata suštinu luksuza. Sa besprekornom mešavinom istorijskog šarma i moderne udobnosti, hotelske sobe i suite-ovi pružaju raskošno utočište za pronicljive putnike. Svaka soba je pomno dizajnirana, sa izuzetnim nameštajem, raskošnim sadržajima i prekrasnim pogledom na reku Arno ili na gradske znamenitosti, obezbeđujući nezaboravan boravak u srcu Firence.

Ezgif 1 517ff87b32 Usluga

St. Regis Florence Hotel se ističe nizom besprekornih usluga za zaista ugodan boravak. Opustite se u „Iridium Suites Spa“, koji nudi tretmane za podmlađivanje inspirisane tradicionalnim firentinskim praksama. Doživite izuzetan obrok u prestižnom hotelskom restoranu „Winter Garden“ i istražite prefinjene ukuse regiona kroz bogat izbor u „La Cantinetta Wine Cellar“. Unapredite svoju posetu ekskluzivnim hotelskim ponudama, pažljivo osmišljenim da pruže personalizovana, kulturna iskustva u pozadini šarma grada i bezvremenskog luksuza hotela.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika