Monteverdi Tuscany 4*

Tema iza jedinstvenog boutique hotela Monteverdi je "Probudite svoje strasti, radoznalost i prepustite se svojim čulima". Renoviranje antičke vile koje je trajalo 14 godina stvorilo je divno mesto gde se muzičari, umetnici, kuvari i gosti iz celog sveta okupljaju kako bi doživeli jedinstveno iskustvo.

16820_landscape102000x1030_orig-1.jpg Lokacija

Monteverdi se nalazi usred 900 godina starog naselja, zvanog Castiglioncello del Trinoro, u Val d’Orcia (mesto UNESCO-ve svetske baštine). Smešten na vrhu brda sa pogledom na prostranstvo, hotel Monteverdi ima odličnu lokaciju za doživljaj lepote Toskane. Lako je dostupan iz gradova Siena i Pienza, a do aerodroma Firenca se može doći automobilom za dva sata. Međunarodni aerodrom u Pizi je udaljen oko dva i po sata vožnje.

16827_monteverdituscanybouiquehotelmichaelcioffiilariamiani-dezeen-2364-col-36_orig-1.jpg Smeštaj

Čarobni hotel Monteverdi obuhvata tri prelepo obnovljene drevne vile. Ovo je mali, ali izvrstan boutique hotel sa luksuznim sobama i suite-ovima. Svaki deo ima individualni dizajn koji je kreirala Ilaria Miani. Ideja iza svakog jedinstvenog prostora bila je da se spoji bezvremenska Toskana sa savremenim sadržajima koji su vam potrebni za savršeni boravak.

16804_02welnessgifts_orig-1.jpg Usluga

Hotelu Monteverdi poseduje potpuno novu i najsavremeniju kulinarsku akademiju, spa centar, restoran Oreade, enoteku, lounge bar, privatnu umetničku galeriju, bazen, salu za fitnes i prelepu baštu na terasi. Ovde se okupljaju muzičari, umetnici, kuvari i gosti iz celog sveta kako bi doživeli jedinstveno iskustvo.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika