Vila Fontanelle

Sa dizajnom zasnovanim na stilu tradicionalnog italijanskog ruralnog doma, svaki element i detalj ove prostrane vile je pomno isplaniran da pruži doživljaj luksuza, elegancije i udobnosti.

5180_todifontanellehd063_orig-1.jpg Lokacija

Vila Fontanelle je izuzetna moderna luksuzna vila izgrađena na temeljima tradicionalne kuće iz 19. veka, okružena tišinom Umbrijskih brda. Todi je istorijski bogat srednjovekovni grad, opasan zidinama na istočnoj obali reke Tibar. To je važan istorijski grad koji je udaljen kratkom vožnjom automobilom od vile i jednako je udaljen od drugih dragulja Umbrije: Peruđe, Asizija, Orvijeta, Ternija, Spoleta, Gubija. Najbliži aerodrom je Peruđa koji je udaljen 40 minuta automobilom.

5158_todifontanellehd014_orig-1.jpg Smeštaj

Vila je raspoređena na dva nivoa i ima 5 besprekornih, modernih spavaćih soba. Spavaća soba u prizemlju okrenuta prema vrtu ima višenamensku upotrebu i može biti šarmantna spavaća soba, dečija igraonica ili tiha radna soba. Potpuno opremljena kuhinja od visokotehnološkog čelika je modernog dizajna, sa radnim površinama od crnog mermera i centralnim ostrvom i šankom.

5178_todifontanellehd049_orig-1.jpg Usluga

Roštilj i rashladne vitrine za vino su jedan od mnogih karakteristika vile Fontanelle. Vila ima veliki i atraktivan infinity bazen sa sistemom za čišćenje sa kiseonikom. Terasa zajedno sa bazenom je pozicionirana da uhvati čudesno romantičan pogled na valovita brda, šume, sela i planine Martani. Prostrana i natkrivena terasa ima udoban dnevni boravak i trpezariju.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika