Aman Venice

U jednoj od kraljevskih starih kuća direktno na Velikom kanalu smešten je Aman, spajajući romantiku i istoriju ovog legendarnog grada sa gostoprimstvom i uslugom po kojoj je Aman Resorts poznat.

17208_aman-venice-italy-the-canal-high-res-2790_orig-1.jpg Lokacija

Putnici u Veneciju mogu stići putem, vozom (na Santa Lucia stanici), trajektom ili avionom (na aerodrom Marko Polo, 12 kilometara izvan Venecije). Bez obzira na način dolaska, gosti će biti dočekani i prebačeni u Aman čamcem preko kanala Venecije.

17212_aman-venice_orig-1.jpg Smeštaj

Aman nudi ukupno 24 smeštaja od kojih je većina jedinstvenog rasporeda i dizajna. Mnogi imaju zaštićene freske i reljefe koji odražavaju prošle periode umetnosti i arhitekture. Nameštaj u svim smeštajnim jedinicama je savremene, a ipak jednostavne estetike. Većina smeštajnih jedinica nudi kombinovane dnevne i spavaće sobe, kao i povezane garderobere i kupatila. Sve smeštajne jedinice imaju bračni krevet, ormar sa ličnim šankom, pisaći sto i sofu. Postoje ukupno četiri kategorije smeštaja, koje se razlikuju po dizajnu, površini i pogledu.

17229_yellow-dining-room-high-res-2769_orig-1.jpg Usluga

Spa se nalazi na trećem nivou Garden zgrade. Pristup je preko malog stepeništa koje vodi do diskretne recepcije. Slabo osvetljena sa niskim plafonima, spa odiše atmosferom utočišta i nudi tri sobe za tretmane za jednu osobu, svaka sa garderoberom i kupatilom. Jedna od soba za tretmane ima kadu koja se može koristiti zajedno sa pilingom za telo.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika