Belmond Cipriani Venice

Kao jedan od najslavnijih luksuznih hotela u Veneciji, svaki centimetar ovog legendarnog skrovišta će vas garantovano očarati. Izvrsni antikviteti i lokalni artefakti vraćaju vas u prošlost, dok gastronomija sa Michelinovim zvezdicama, šarmantno osoblje i jedini olimpijski bazen u gradu nude modernu sofisticiranost.

19728_belmond-cipriani-48_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na vrhu ostrva Giudecca, legendarni hotel je samo pet minuta udaljen od trga Svetog Marka, ali pruža osećaj sveta okruženog zelenim baštama, sa pogledom na svetlucavu lagunu.

19727_belmond-cipriani-23_orig-1.jpg Smeštaj

Izaberite između 96 izvrsno uređenih soba i suite-ova, od kojih mnogi imaju balkone ili terase sa pogledom na lagunu, vrtove i crkvu Svetog Marka. Ili ostanite u Palazzo Vendramin, zgradi iz 15. veka koja je povezana sa hotelom kroz drevno dvorište i cvetni prolaz.

19726_belmond-cipriani-1_orig-1.jpg Usluga

Dom nekih od najboljih restorana u Veneciji, večera u hotelu Cipriani je glamurozna prilika. Pijuckajte originalni Bellini u legendarnom Cip’s Club-u ili uživajte u umetničkom degustacionom meniju u Orou sa Michelin zvezdicom. Bilo da je u pitanju lagana večera pored bazena u Il Porticciolo ili aperitiv u baru Gabbiano, postoji mesto za svako raspoloženje i priliku. Prepustite se opuštanju tela i uma u istim baštama u kojima se Kazanova nekada udvarao svojim ljubavnicama. Intimni spa centar je svetski poznat po lokaciji i usluzi bez premca.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika