Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel

Kombinujući udobnost, vrhunski komfor i veličanstvenu atmosferu, hotel Danieli se nalazi na lokaciji sa bogatom istorijom na Riva degli Schiavoni. Hotel se nalazi na kratkoj šetnji od centra grada, trga San Marco, kao i Bijenala u Veneciji, butika i zanatskih radnji, kafea i restorana na otvorenom i taksija na vodi.

17236_hoteldanielirestaurantterrazzadanieli_orig-1.jpg Lokacija

Hotel Danieli se nalazi na lokaciji sa bogatom istorijom na Riva degli Schiavoni, na kratkoj šetnji od centra grada, trga San Marco, kao i zanatskih radnji, kafića i restorana na otvorenom i vodenih taksija.

17240_vcelcbedroom9951horclsc_orig-1.jpg Smeštaj

Rasprostranjene kroz tri palate koje čine hotel Danieli, svaka od 221 sobe dočekuje goste u raskošnom, elegantnom okruženju koje odražava bogato kulturno nasleđe Venecije. Izaberite željeni smeštaj, od kojih mnogi imaju pogled koji se pruža na Venecijansku lagunu.

17241_vcelcdanielipetglam9149horclsc_orig-1.jpg Usluga

Hotel Danieli je dizajniran da zadovolji zahteve evropskog plemstva u kasnom 14. veku. On nastavlja da postavlja standarde za gostoprimstvo nudeći kompletan spektar usluga uključujući room service, čuvanje dece, prevodioce i pranje veša. Ne ustručavajte se da razgovarate sa konsijerž deskom i zatražite informacije, usluge ili pomoć. Gosti hotela Danieli su okruženi jedinstvenim restoranima. Uživajte u pićima na otvorenom u baru Terrazza Danieli, isprobajte popodnevni čaj okružen istorijom u baru Dandolo ili uživajte u ukusnim i sofisticiranim kulinarskim kreacijama u restoranu Terrazza Danieli na krovu.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika