The Gritti Palace, a Luxury Collection Hotel

Gritti Palace je mesto gde se istorija i kultura susreću sa obnovljenim venecijanskim stilom. Mesto izuzetne umetnosti i elegancije, omiljeno mesto svetske elite na međunarodnim gradskim događajima kao što su Bijenale savremene umetnosti i Venecijanski filmski festival.

17245_2048x1366_orig-1.jpg Lokacija

Zauzimajući prestižno mesto na Velikom kanalu, Gritti Palace je izgrađen 1525. godine kao rezidencija dužda Andrea Gritti-ja. Udaljen laganom kratkom šetnjom od trga San Marco, ova impozantna palata pruža retke poglede na Santa Maria della Salute. Udaljen je samo 5 minuta hoda od opere La Fenice. Od međunarodnog aerodroma u Veneciji potrebno je 30 minuta privatnim vodenim taksijem do hotela.

7911_gritti-palace-13_orig-1.jpg Smeštaj

Gritti Palace ima 61 potpuno renoviranu luksuznu sobu i 21 raskošan suite, uključujući suite-ove sa impresivnim pogledom na kanal. Podovi obloženi mermernim pločicama, kitnjasti plafoni obrubljeni zlatom, ručno oslikan klavir, raskošno opremljen venecijanskim antikvitetima i muranskim elementima i još mnogo toga vas očekuje u ovom veličanstvenom hotelu.

17255_vceglplungingpool2647horclsc_orig-1.jpg Usluga

Terasa Grand Canal nudi spektakularan pogled na venecijansku lagunu. Autentična venecijanska gurmanska kuhinja sa pogledom na Veliki kanal i kulinarske kreacije glavnog kuvara Daniele Turco-a jedna je od stvari koje morate probati u svom životu. U Acqua di Parma Blu Mediterraneo Spa čeka vas jedinstveno, veoma čulno i duboko restorativno spa iskustvo.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika