Adams Beach Hotel 5*

Adams Beach Hotel je idealan izbor za vaš sledeći odmor na Kipru zbog svoje odlične lokacije, nenadmašnih objekata, sadržaja i odlične usluge.

Adams Beach 14 Lokacija

Adams Beach Hotel u Aja Napi ima vrhunski izgled, jer se nalazi na spektakularnoj plaži u zalivu Nissi sa finim belim peskom i tirkiznom vodom. Rizort se nalazi na oko 2,5km od centra Aja Nape gde je, naravno, živahan noćni provod u lokalnim klubovima i pabovima, ali i porodične aktivnosti kao što su veliki sajam zabave i brojni lokalni festivali.

Adams Beach 6 Smeštaj

Hotel raspolaže sa 376 soba, od kojih je 70 smešteno u izdvojenom Deluxe krilu hotelskog kompleksa koji je samo za odrasle. Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini bar, pristup bežičnom internetu (uz doplatu). Hotel nudi veliki izbor tipova soba, od standardnih preko Premium, Superior, Deluxe soba, sve do luksuznih i prostranih suite-ova.

Adams Beach 17 Usluga

Adams Beach Hotel je zaista zaslužio svoju kategoriju 5 zvezdica i ponosi se time što nudi najviši standard objekata za vaše opuštanje i uživanje u mediteranskoj oazi palmi i bujnih vrtova. Uživajte u istraživanju kompleksa bazena sa fontanama, đakuzijima, vodenim kaskadama, pa čak i toboganima. Ili se opustite i podmladite uz umirujuću masažu u spa centru. Za najmlađe goste postoji Dečiji klub sa animacijskim timom koji organizuje aktivnosti i zabavu tokom dana i večeri. Za posebnu poslasticu, možete izabrati da večerate u ekskluzivnom restoranu Glasshouse Lounge na vrhu krova ili da uživate u najboljem sušiju i drugim japanskim delicijama u Socci Sushi Baru.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika