Anassa Hotel

Anassa – što na starogrčkom znači „kraljica“ je luksuzni rizort na mediteranskim obalama Kipra. Anassa je dragulj Kipra: veličanstveno letovalište tokom cele godine koje odiše šarmom tradicionalnog kiparskog naselja. Spuštajući se ka beskrajnom plavetnilu istočnog Mediterana, zdanja i tropske bašte ovog resorta prostiru se oko idiličnog seoskog trga kojim dominira vizantijska kapela.

18344_anassaa1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na svetlucavoj obali Kipra, u blizini Akamasa i Afroditinih kupatila (gde je boginja ljubavi upoznala svog Adonisa), hotel odiše romantikom. Njegove bele vile, stilizovane da podsećaju na vizantijski grad, uzdižu se nasuprot plavetnilu mora i neba. Postavka je očaravajuća, sa uređenim vrtovima postavljenim na padini koja se spušta prema Mediteranu.

18345_anassaanaxsuite1800x11902_orig-1.jpg Smeštaj

Bele zgrade i elegantan mediteranski dekor daju sav šarm tradicionalnog kiparskog grada. Izaberite između 175 soba i apartmana koji se nalaze u glavnoj zgradi ili u vilama oko gradskog trga. Sve sobe imaju balkone i besplatan WiFi. Neki apartmani imaju privatne bazene i hidromasažne bazene na terasama okrenutim prema moru.

18347_heliosrestaurant11080x640_orig-1.jpg Usluga

Sjajni vodopadi povezuju dva spektakularna bazena Anassa, na samo nekoliko koraka od nekih od najboljih luksuznih objekata za vodene sportove na Kipru. Ronite i jedrite u prelepim vodama morskog rezervata Akamas… ili se upustite u divljinu rezervata prirode Akamas i iskusite safari, penjanje po stenama, planinski biciklizam i planinarenje. Tenis i skvoš su dostupni na licu mesta, uz roštilj na plaži, tradicionalne kiparske večeri i nedeljni kiparski sajam.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika