Four Seasons Cyprus Hotel 5*

Four Seasons Hotel Limassol, koji se nalazi na vrhu najboljih hotela na Kipru, završio je velika renoviranja i ponovo je otvoren sa prefinjenim izgledom, osećajem i funkcionalnošću. Novi koncept hotela rezultat je ciljanog istraživanja trendova i detalja elitnog života, u kombinaciji sa strašću i ličnim angažmanom koji su karakteristični za porodični biznis Four Seasons.

Four Seasons Cyprus Hotel 2 Lokacija

Elegantan hotel sa zonom samo za odrasle je jedna od najboljih adresa na Kipru i ispunjava najviše zahteve gostiju. Ovaj luksuzni kompleks se nalazi u okrugu Amathus, direktno na peščanoj plaži i na kilometarskom šetalištu. Udaljen je oko 15 minuta vožnje do Limasola, a aerodrom Larnaka se nalazi na oko 57 km od hotela.

Four Seasons Cyprus Hotel 5 Smeštaj

Prostrane i svetle sobe sada nude najbolje od tradicionalnog komfora sa savremenim stilom i modernom tehnologijom, dizajniranom da dodatno poboljšaju vaš boravak u hotelu. Svetle boje sa luksuznim i udobnim materijalima daju vam ugodniji osećaj, dok efikasna zvučna i toplotna izolacija osiguravaju vašu udobnost danju i noću. Praktična upotreba prostora i tehnologije uz podršku ljubaznog i pažljivog osoblja osiguraće da vaš boravak u hotelu Four Seasons bude prijatniji nego ikada.

Fourseasonscyprus Lobby Usluga

Obedovanje u hotelu Four Seasons u Limasolu je oduvek bilo zadovoljstvo za gurmane, a sada je još više. Hotel pruža usluge za sve ukuse i prilike, a sada nudi čak pet restorana sa velikim izborom lokalnih i egzotičnih jela u elegantnom ambijentu, od kojih neke dopunjuje živa muzika. Odvojite vreme i isprobajte meni tretmana Four Seasons Spa centra i otkrijete raznoliku mešavinu senzualnih spa tretmana, prilagođenih vašim potrebama, dizajniranih da stimulišu vaša čula i koje pruža tim visoko kvalifikovanih međunarodnih terapeuta. Istražite svet zabave i aktivnosti koje Four Seasons nudi i uživajte u svom savršenom odmoru.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika