Grand Resort 5*

Smešten u uređenim tropskim vrtovima, na najfinijoj plaži sa belim peskom i kristalno plavom vodom, hotel Grand Resort nudi savršeno okruženje za vaš odmor.

Grand Resort 2 Lokacija

Hotel se nalazi direktno na peščanoj plaži. Udaljen je od međunarodnog aerodroma Larnaka oko 55 km, a do centra grada oko 11 km.

Grand Resort 7 Smeštaj

Hotel ima 255 Deluxe soba uključujući 29 suite-ova. Sa individualnom kontrolom temperature, pružaju sve savremene sadržaje kao što su 32” LED TV sa satelitskim kanalima, besplatan Wi-Fi, USB utičnice, mini bar, pribor za pripremu čaja/kafe, bade mantili i papuče, sef, svetla za čitanje i prostrani privatni balkoni sa prelepim pogledom na Sredozemno more.

Grand Resort 10 Usluga

Novo, opušteno i elegantno okruženje obuhvata sedam hotelskih restorana, koji Grand Resort-u daju raznolikost i stil. Doživite opuštanje i spokoj wellness-a u Musses Spa centru, podmlađujući i opuštajući svoj um, telo, duh i emocije kroz seriju stimulativnih, osvežavajućih tretmana. Za decu od 4 do 12 godina dostupan je dečiji klub i poseban deo u restoranu sa dečijim menijem i dečijim švedskim stolom.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika