Grecian Bay Hotel 5*

Ovaj luksuzni hotel sa pet zvezdica nalazi se na najlepšoj peščanoj plaži na Kipru sa prekrasnim pogledom na Sredozemno more.

Grecian Bay 1 Lokacija

Ovaj luksuzni hotel sa 5 zvezdica nalazi se na jednoj od najlepših plaža na Kipru sa prekrasnim pogledom na more. Smešten u Aja Napi, direktno na plaži, hotel je udaljen oko 700 m do centra grada i oko 53 km od aerodroma Larnaca.

Hotel & Resort Photographer Smeštaj

Sve sobe i suite-ovi su opremljeni da ispune očekivanja današnjih zahtevnih putnika. Klima uređaj, privatni balkon, kupatilo/tuš, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, fen za kosu, mini-bar, telefon sa direktnim biranjem, besplatan bežični internet, privatni sef i pribor za pripremu kafe i čaja su neke od karakteristika koje izdvajaju Grecian Bay Hotel kao jedan od najboljih hotela na Kipru.

Hotel & Resort Photographer Usluga

Kompleks nudi čitav svet pogodnosti zajedno sa izuzetnom uslugom i ljubaznim osobljem. Uz 3 restorana, kafić, barove, spa i wellness centar, Grecian Bay je poznat po svojoj prijatnoj atmosferi. Sa više od 30.000 kvadratnih metara prostora, hotel Grecian Bay ima mnogo toga da ponudi svojim gostima. Od opuštanja pod suncem na plaži do vežbanja na potpuno novim teniskim terenima ili romantičnih šetnji po baštama dok se deca zabavljaju u dečijem klubu, ovo su neke od mnogih aktivnosti u kojima možete uživati.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika