Nestor Hotel 4*

Hotel Nestor je moderan porodični i potpuno renoviran luksuzni hotel. Idealno lociran na samo nekoliko minuta hoda od najlepše bele peščane plaže, ribarske luke Aja Napa i živahnog centra grada sa brojnim barovima, restoranima i prodavnicama.

14269 P4pufstzps4. Lokacija

Notel Nestor ima odličnu lokaciju, nalazi se na 300 metara od najlepše bele peščane plaže i živopisne ribarske luke Aja Napa, u blizini Thalassa muzeja, dok je živahan centar grada udaljen 300 metara od hotela, sa brojnim barovima, restoranima, prodavnicama i noćnim životom.

Ezgif 1 6fd3f26eb9 Smeštaj

Hotel Nestor raspolaže sa 206 soba od kojih su sve moderno uređene, potpuno klimatizovane, sa sopstvenim kupatilom i sadrže fen, telefon sa direktnim biranjem, LCD TV, mini frižider, sef, Wi-Fi, dečiji krevetić (na zahtev), stočić sa foteljama, balkon sa pogledom na unutrašnjostili na more. Da bi zadovoljio različite potrebe i preferencije, hotel Nestor nudi izbor tipova soba: Superior, Deluxe, Porodične sobe i Junior Suite-ove.

Dji 0265 Usluga

Svi barovi i restorani u hotelu su potpuno rekonstruisani da odražavaju moderne prostore, kombinujući visokokvalitetne materijale sa svetlim prozračnim bojama. U nedavno renoviranom spa centru možete uživati u širokom spektru tretmana koji vam pružaju priliku da se odmorite od užurbane rutine svakodnevnog života. Hotel nudi niz aktivnosti, poput sportskih aktivnosti, bazena, teniski teren, teretana, sauna i parno kupatilo, stoni tenis, bilijar i još mnogo toga.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika